Luchthaven service: dit is waarom

Ga je binnenkort op vliegvakantie en vertrek je vanaf Schiphol of een andere drukke luchthaven? Of moet je vliegen voor werk gerelateerde zaken? Door vooraf alles goed te regelen ga je zorgeloos op reis. Je vliegticket is besteld, stoelnummer is bekend, en het papierwerk is in orde. Nu sta je voor het dilemma: pak je de eigen auto om naar de luchthaven te rijden, of kies je tóch voor het comfort van luchthaven service? 

 

Een zakenreis of vliegvakantie behoort zonder stress te verlopen. Je wilt comfortabel onderweg zijn, nog voordat je in het vliegtuig stapt. Op tijd van huis vertrekken, zelf rijden en parkeren kunnen aanleidingen zijn voor stress. Daar zit je niet op te wachten. Ontdek de voordelen van luchthaven service:

 

  • Veilig en betrouwbaar vervoer
  • Gegarandeerd op tijd aanwezig op de luchthaven
  • Bij de voordeur opgehaald en weer afgezet
  • Service van ervaren luchthavenchauffeurs

 

Daarnaast heb je niet te maken met hoge parkeerkosten. Hoe dichter je bij de luchthaven parkeert, des te hoger wordt namelijk de prijs. Parkeer je verder weg, dan moet je vaak nog veel meters maken richting de terminal en ook na terugkomst duurt het langer voordat je thuis bent. Dit wil je zoveel mogelijk voorkomen, en luchthaven service is in die zin een uitstekende oplossing. 

 

Luchthaven service zonder zorgen 

Onafhankelijk van het aantal mensen dat je meeneemt op vakantie of zakenreis, ben je met luchthaven service altijd verzekerd van de juiste omstandigheden. Extra veel koffers? Dan komt een taxibusje met voldoende ruimte jullie ophalen. Behoefte aan meer beenruimte? Dan geniet je van comfortabele en luxe zitplekken. Wil je ook zorgeloos onderweg zijn naar je volgende bestemming? Kies dan voor luchthaven service, en geniet van alle bijbehorende voordelen.

Lees meer